Home / Kronika / Vlorë, protestë në Këshillin Bashkiak. Banorët e Orikumit hynë me forcë në mbledhje

Vlorë, protestë në Këshillin Bashkiak. Banorët e Orikumit hynë me forcë në mbledhje

“Dritan Leli dhe Edi Rama na gënjyen”, shkruhej në pankartat e protestuesve.

Me protestën e banorëve janë solidarizuar edhe këshilltarët e djathtë, të cilët kanë bojkotuar mbledhjen me pretendimin se kërkesa e banorëve nuk është futur në rendin e ditës të mbledhjes së Këshillit Bashkiak.

Në sallë ka ndërhyrë edhe Policia Bashkiake për të qetësuar situatën.

Leave a Reply

%d bloggers like this: