Home / Politika / Rama prezanton projektet në Tepelenë: Kemi sjellë edhe suedeze

Rama prezanton projektet në Tepelenë: Kemi sjellë edhe suedeze

“Do të punojmë që suedezet e bukura të mos bëjnë vetëm foto me Ali Pashën e të ikin, por të qëndrojnë dhe të shpenzojnë paratë këtu”, shtoi Rama.

Kreu i qeverisë theksoi se “kemi përpara një minierë të pashfrytëzuar për të bërë para’: minierën e bukurisë së këtyre zonave”.

“Nëse shfrytëzojmë agro-turizmin, po ju them që kjo zonë do të jetë plot jo vetëm në sezon, por edhe jashtë sezonit. Do të kenë mbështetje financiare nga shteti ata që do të bëjnë investime. Bujtinat dhe hotelet e vogla tradicionale të agro-turizmit sjellin fitime”, u shpreh Rama.

Kryeministri premtoi se në Tepelenë do të nisë puna për ujësjellësin në qershor, edhe pse tha se paratë që duhen janë shumë. “Por, motori i turizmit do të na lejojë të bëjmë investimet e nevojshme”, deklaroi Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: