Home / Kronika / Tre ditë nga tragjedia, devijohet Erzeni për gjetjen e 20-vjeçarit

Tre ditë nga tragjedia, devijohet Erzeni për gjetjen e 20-vjeçarit

Tre ditë nga tragjedia polumbarët e RENEA-s vijojnë kërkimet për gjetjen e trupit të 20-vjeçarit që u mbyt në Shpellën e Pëllumbasit.
Kërkimet këtë të martë vijuan në grykën e Skuranës në lumin Erzen ku dhe sot do të devijohet nga forcat xheniere edhe një pjesë tjetër e lumit, me qëllim uljen e nivelit, pasi rrjedha është shumë e fuqishme dhe terreni është shumë shkëmbor dhe shumë i thepisur.

Përgjatë shtratit të lumit, kërkimet vijojnë edhe nga një grup punonjësish policie të Stacionit të Policisë Farkë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: