Home / Politika / Rama prezanton projektin “Smile Albania”: Sezon turistik më i pastër dhe më i sigurt

Rama prezanton projektin “Smile Albania”: Sezon turistik më i pastër dhe më i sigurt

Më tej, Rama theksoi se në 3 muajt e parë të vitit ka një rritje të turistëve me 12% krahasuar me një vit më parë. “Ky do të jetë sezoni më i pastër, sezoni më i sigurt dhe me volumin më të madh të mundësive për argëtim dhe aktivitete alternative përveç plazhit dhe rërës”, tha Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: