Home / Kronika / IKMT kallëzon për shpërdorim detyre kryebashkiaken e Sarandës

IKMT kallëzon për shpërdorim detyre kryebashkiaken e Sarandës

IKMT ka kallëzuar në prokurori kryetaren e Bashkisë së Sarandës Floriana Koka, si dhe ish kryetarin Edmond Gjoka dhe ish shefin e Urbanistikës, Panajot Gunari.
Sipas IKMT tre të akuzuarit kanë kryer veprën penale të shpërdorimit të detyrës dhe falsifikimit të dokumenteve.

Zyrtarët janë përgjegjës për miratimin në kundërshtim me ligjin të lejes së ndërtimit në favori të një firme private, dhe zgjatjen e afatit të kësaj leje për objektin “Kompleks multifunksional” në zonën bregdetare pranë Kanalit të Çukës.

Leave a Reply

%d bloggers like this: