Home / Kronika / Krimi në familje, djali vret nënën dhe babain. Sapo kishte ardhur nga Anglia

Krimi në familje, djali vret nënën dhe babain. Sapo kishte ardhur nga Anglia

Viktima janë Flamur Sela, 55 vjeç dhe bashkëshortja e tij, Kimete Sela. Ndërsa mësohet se autor i krimit është djali i tyre Qemal Sela, 25 vjeç.

Leave a Reply

%d bloggers like this: