Home / Ekonomia / Qafë Kashar-Vorë e bllokuar të hënë dhe të martë-ARRSH nisë ndërhyrjen në autostradë

Qafë Kashar-Vorë e bllokuar të hënë dhe të martë-ARRSH nisë ndërhyrjen në autostradë

Leave a Reply

%d bloggers like this: