Home / Politika / Negociatat në 2019, Ambasada Amerikane: Vendim pozitiv, rrisni ritmin e reformave

Negociatat në 2019, Ambasada Amerikane: Vendim pozitiv, rrisni ritmin e reformave

Në deklaratë thuhet se tani nevojitet që Shqipëria të rrisë përpjekjet për të përfunduar reformat kyçe.

“Përgëzojmë Shqipërinë për vendimin pozitiv në lidhje me hapjen e bisedimeve për anëtarësim në BE. Shqipëria ka bërë përparim domethënës dhe tani nevojitet të rrisë përpjekjet për të përfunduar reformat kyçe. Ne e nxisim Shqipërinë që të rrisë ritmin në reformën në drejtësi, luftën kundër korrupsionit dhe kundër krimit të organizuar”, thuhet në deklaratën e ambasadës amerikane.

Leave a Reply

%d bloggers like this: