Home / Arte / “Teatri”, Veliaj: Kemi një marrëveshje, gati të nisim negociatat

“Teatri”, Veliaj: Kemi një marrëveshje, gati të nisim negociatat

Veliaj thotë se kur ka vullnet, ka edhe rrugëzgjidhje, ndërsa falënderon të gjithë ata që morën pjesë në diskutimet e zhvilluara për godinën e teatrit.

“Kur ka vullnet, ka rrugëzgjidhje! Mirënjohje nga zemra aktoreve, regjisoreve, arkitekteve, inxhiniereve e sidomos sindikatave e protestuesve! Fale kontributit te secilit kemi një marrëveshje me te mire dhe jemi sot gati te nisim negociatat për një Teatër të ri Kombëtar!”, shkruan Veliaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: