Home / Politika / Basha bën bilancin e “Rilindjes”: Në 10 muaj u qelb Shqipëria dhe Evropa

Basha bën bilancin e “Rilindjes”: Në 10 muaj u qelb Shqipëria dhe Evropa

“E keqja ka shpërthyer në 10 muaj e po qelb Shqipërinë dhe Evropën. Rilindja ka dalë lakuriq dhe të gjithë kanë zbuluar se është kërmë që mbjell kolerën. Po mbijnë nga hiçi kulla të larta, Shqipëria po kthehet në lavatriçe pastrimi parash të pista”, shtoi Basha.

Kryedemokrati theksoi se “drejtësia në vend është fasadë, me prokurorinë e kapur nga kryeministri, që nuk ka kapur asnjë kokë krimi apo politikan të lidhur me krimin”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: