Home / Kronika / I dënuar me 12 vjet burg për vrasje në Itali, arrestohet në Rinas

I dënuar me 12 vjet burg për vrasje në Itali, arrestohet në Rinas

Në vitin 2003, Gjykata e Lushnjes ka bërë njohjen e vendimit Penal të Gjykatës së Krimeve të Rënda Verona në Itali, e cila e ka dënuar me 12 vjet e 2 muaj burgim për veprën penale “Vrasje me dashje e kryer në bashkëpunim”.

Shtetasi Muhamed Leka, erdhi si pasagjer nga jashtë shtetit me Leje Kalimi me emër tjetër, por punonjësit e Policisë Kufitare , gjatë përpunimit të dokumentacionit kanë shfaqur dyshime , dhe pas një intervistimi profesional të kryer nga Specialistët për hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Kufitare Rinas, rezultoi se ishte person në kërkim.

Leave a Reply

%d bloggers like this: