Home / Politika / Basha: Indiferenca jonë, forca e Ramës. Të bashkohemi në mbrojtje të Teatrit Kombëtar

Basha: Indiferenca jonë, forca e Ramës. Të bashkohemi në mbrojtje të Teatrit Kombëtar

Kreu i PD-së pati një thirrje edhe për qytetarët: “Forca e vetme që ka Edi Rama është indiferenca dhe mosveprimi ynë. Së bashku, nuk ka njeri që e shemb teatrin”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: