Home / Bota / Hetimet për Gulenin në Turqi, urdhër për ndalimin e 331 ushtarëve

Hetimet për Gulenin në Turqi, urdhër për ndalimin e 331 ushtarëve

Operacione të ngjashme kanë qenë shumë të shpeshta prej tentimeve të dështuara për puç, pasi rreth 160,000 persona janë ndaluar dhe pothuajse numri i njëjtë i personave janë shkarkuar nga pozita, ka njoftuar në muajin mars, Zyra për të Drejtat e Njeriut në Kombet e Bashkuara.

Leave a Reply

%d bloggers like this: