Home / Rajoni / Maqedonia / Sheqerinska nga Brukseli: Maqedonia do të marrë ftesën për në NATO

Sheqerinska nga Brukseli: Maqedonia do të marrë ftesën për në NATO

 

One comment

  1. Afrim Preshevai

    E si eshte kjo jete e shkrete..para 19 viteve kur serbet na perzune nga shtepite tona e na derguan si bageti ne kufirin e Maqedonise ne Blace ushtaret maqedonas na perbuznin duke na thene” sakate Nato da ve brani”-mire e keni se doni qe Nato te ju mbroje. Sot neper gjithe qytetet a Maqedonise jane organizuar koncerte ne perkrahjen e Natos dhe antarsimit te Maqedonise ne Nato..edhe une po i pyes publikisht: Sakate Nato da ve brani..Doni qe Nato te ju mbroje…nga kush?

Leave a Reply

%d bloggers like this: