Home / Ekonomia / Aksi që do të lidhë Tepelenën me detin, realitet brenda mandatit të dytë qeverisës

Aksi që do të lidhë Tepelenën me detin, realitet brenda mandatit të dytë qeverisës

“Një nga rrugët e reja që do të ndërtohet është pikërisht rruga që do të lidhë Tepelenën me bregdetin”, deklaroi sot Kryeministri Edi Rama në nisjen e punimeve për bypass-in e Tepelenës.

Në fjalën e tij, Rama tha se janë edhe të tjera projekte me impakt të rëndësishëm në këtë qark dhe në qarkun e Vlorës.

“E përmend qarkun e Vlorës, sepse një nga rrugët e reja që do të ndërtohen është pikërisht rruga që do të lidhë Tepelenën me bregdetin, nga Gusmari në Kuç, projekt që e kemi tanimë të detajuar së bashku me kryebashkiakun e Tepelenës, dhe që do ta kthejmë në realitet në këtë periudhë të mandatit tonë të dytë”, – tha ai.

Gjithashtu, Kreu i Ekzekutivit, u ndal edhe te ndërtimi i rrugës së Kakarisë, apo rrugët e tjera të rëdësishme për zhvillimin rural që nga Dropulli, deri në Libohovë apo në Memaliaj, Përmeti pa diskutim.

Leave a Reply

%d bloggers like this: