Home / Politika / Shtyhet për në shtator Asambleja e PS, Balla kritikon ministrat e Ramës

Shtyhet për në shtator Asambleja e PS, Balla kritikon ministrat e Ramës

Mësohet se kreu i grupit, Taulant Balla ka kritikuar ministrat e qeverisë Rama për mungesat në seancat plenare. Ndërkohë më herët ka qenë vetë kryeministri që ka paralajmëruar ndryshime në qeveri në shtator, gjithmonë në bazë të analizës dhe bilancit të turit të llogaridhënies.

Leave a Reply

%d bloggers like this: