Home / roze / Panairi i Tatuazhit në Moskë. Mijëra “artistë të trupit” zbarkojnë në Rusi

Panairi i Tatuazhit në Moskë. Mijëra “artistë të trupit” zbarkojnë në Rusi

Mijëra persona të fiksuar pas tatuazheve kanë “pushtuar” Moskën këto ditë, për të qenë të pranishëm në “Panairin Rus të Tatuazhit”.
Festivali 2-ditor nisi të shtunën dhe “artistët e trupit” u bënë bashkë për të treguar se sa në ekstrem e kanë çuar vizatimin e fizikut.

Në panair marrin pjesë Nikko Hurtado, Ami James, Nissaco, Gakkin dhe shumë të tjerë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: