Home / roze / Ornella Muti, super seksi në moshën 63 vjeçare

Ornella Muti, super seksi në moshën 63 vjeçare

Gjashtëdhjetë e tre vjeçe, por duket se koha për Ornella Muti ka ngelur kur ajo ishte 20 vjeçe.

Ikona e TV italian ende gëzon një fizik mbresëlënës dhe shumë seksi.

Në Instagram, Ornella është shfaqur së fundmi pa sytjena dhe vetëm me tanga, duke treguar se mbetet ende “perëndesha” e bukurisë italiane.

Leave a Reply

%d bloggers like this: