Home / Politika / Rama e nis ditën me një thënie të Nënë Terezës

Rama e nis ditën me një thënie të Nënë Terezës

Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur të urojë “mirëmëngjes” me një postim dedikuar Nënë Terezës. Rama ka postuar një prej thënieve të saj, e cila sipas tij e ndihmon shpesh në të tatëpjetat që ndesh.

“Mirëmëngjes dhe në këtë ditë të bekuar të Nënë Terezës, e para fjalë që kujtoj prej saj, është fjala që më ndihmon shpesh në të përpjetat e të tatëpjetat e rrugës sime, “Më mirë të ndezësh një qiri, sesa të mallkosh errësirën”. Ditë të paqme”, shkruan Rama në Facebook.

Leave a Reply

%d bloggers like this: