Home / Politika / PD, kërkesë Ruçit: Penguan komisionin hetimor “Tahiri”, të shkarkohen Fatmir Xhafaj dhe Ardi Veliu

PD, kërkesë Ruçit: Penguan komisionin hetimor “Tahiri”, të shkarkohen Fatmir Xhafaj dhe Ardi Veliu

PD akuzon gjithashtu ministrin Xhafaj për asgjesim provash në mbrojtje të vëllait trafikant, si dhe Tahirit, Ballës, Çyrbjës etj.

“Mandati i Komisionit Hetimor perfundoi sot pa asnjë rezultat për shkak të pengimit të qëllimshëm të punës nga qeveria. Pengimi i Komisionit Hetimor nga Qeveria është dhunim i Kushtetutës dhe asgjësim i Parlamentit. PD kërkon shtyrjen e Komisionit Hetimor “Tahiri” me 3 muaj dhe qëndrim të prerë nga Kuvendi për përgjegjësit”, lexohet më tej në letër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: