Home / Kosova / Përfaqësuesi i KFOR’it deklarohet për gjendjen në Kosovë, KFOR’i nuk i komenton çështjet politike

Përfaqësuesi i KFOR’it deklarohet për gjendjen në Kosovë, KFOR’i nuk i komenton çështjet politike

Zëdhënësi kryesor i KFOR’it, Vinqenco Granov, është deklaruar për beogradases ‘Danas’ mbi gjendjen që mbretëron në Kosovë.

Granov deklaroi se situata në Kosovë është e qetë dhe stabile.

Tutje, ai shtoi se KFOR’i do të marrë të gjitha masat që të sigurohet një vizitë pa probleme e presidentit serb, Aleksandar Vucic në Kosovë.

I pyetur për deklaratat e Vucic’it për ndërprerjen e komunikimit me Policinië e Kosovës, ai u përgjigj duke thënë se KFOR’i nuk i komenton çështjet politike.

Presidenti serb, Aleksandar Vucic, do të vizitojë Kosovë. Atij do t’i lejohet të vizitojë edhe liqenin e Ujmanit, pasi institucionet e Kosovës kanë vendosur që të kthejnë mbrapsht vendimin për moslejimin e tij për vizitën e këtij liqeni.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme/perfaqesuesi-i-kfor-it-deklarohet-per-gjendjen-ne-kosove-574004/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright

Leave a Reply

%d bloggers like this: