Home / Kosova / Kështu kanë votuar sot eurodeputetët për liberalizimin e vizave për Kosovën

Kështu kanë votuar sot eurodeputetët për liberalizimin e vizave për Kosovën

Nga 628 deputetë, me 420 vota pro, 186 kundër dhe 22 abstenime,  Parlamenti Europian votoi sot pro rekomandimit pozitiv për liberalizimin e vizave për kosovarët.

Parlamenti Europian sapo ka votuar “pro” për liberalizimin e vizave për Kosovën.

Tanja Fajon para fillimit të votimit tha se Kosova i ka përmbushur të gjitha kushtet për liberalizimin e vizave dhe ka kërkuar votën e të gjithë eurodeputetëve të Parlamentit Evropian që të votojnë me votë “pro”,

Leave a Reply

%d bloggers like this: