Home / Kronika / Sekuestrohen 1,2 milionë euro që dyshohet se do të shkonin për aktivitet kriminal

Sekuestrohen 1,2 milionë euro që dyshohet se do të shkonin për aktivitet kriminal

Deri në këtë fazë të hetimeve ka dyshime të arsyeshme se shuma e sekuestruar do të përdorej në aktivitet kriminal të personave të dyshuar dhe personave të tretë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: