Home / Rajoni / Borisov: Bullgaria do të lehtësojë eksportin e armës pneumatike dhe të gjuetisë

Borisov: Bullgaria do të lehtësojë eksportin e armës pneumatike dhe të gjuetisë

Shteti do të lehtësojë procedurat administrative, të lidhura me prodhimin e armëve pneumatike dhe të gjuetisë. Këtë e tha në Gabrovo Kryeministri Bojko Borisov në hapjen e një prodhimi të ri në uzinën për komponentë për armë sportive dhe të gjuetisë të firmës “Gabinvest”. Investimet në ndërtimin dhe në pajisjen e uzinës së re në Gabrovo kapin shumën prej 7.5 mln eurosh.

Leave a Reply

%d bloggers like this: