Home / Ekonomia / TABELA: Si janë rritur fitimet (gjobat ndaj biznesmenëve) e kunatit të Lulzim Bashës dhe dyshimet për evazion

TABELA: Si janë rritur fitimet (gjobat ndaj biznesmenëve) e kunatit të Lulzim Bashës dhe dyshimet për evazion

Tabela e mëposhtme tregon se si janë rritur fitimet e pasurive të kunatit të Lulzim Bashës.

2016 dhe 2017 kanë qenë vite të arta për kompanitë e kunatit dhe motrës së tij, gruas së Bashës.

Por, ajo që bie në sy, është fakti se pavarësisht xhiros me qindar milionë lekë, kompanitë e kunatit dhe gruas së Bashës deklarojnë një fitim shumë të vogël.

Gjë që të bën të mendosh, se ato kryejnë evazion fiskal.(TemA)

Leave a Reply

%d bloggers like this: