Sipas ambasadës së SHBA në Tiranë, Shqipëria është në prag të krijimit të një sistemi drejtësie që i shërben interesave të qytetarëve.

Statusi i plotë:

🇦🇱️ | Shqipëria është në prag të krijimit të një sistemi drejtësie që vërtet i shërben interesave të qytetarëve të saj. Iu bëjmë thirrje prokurorëve të ndershëm, patriotë dhe me integritet që të bëjnë përpara dhe t’i shërbejnë vendit të tyre në Këshillin e Lartë të Prokurorisë. Bëhuni pjesë e të ardhmes së Shqipërisë! Aplikoni këtu 👉ttps://goo.gl/Zn6iSA