Home / Rajoni / Gjysma e bullgarëve dëshirojnë Bashkim të fortë Evropian, ndërsa 44 për qind duan më tepër pushtet kombëtar

Gjysma e bullgarëve dëshirojnë Bashkim të fortë Evropian, ndërsa 44 për qind duan më tepër pushtet kombëtar

Integrime më të mëdha e të shpejtë dhe Bashkim të fortë me Evropën. Një variant i tillë i zhvillimit do të ketë më shumë dobi për Evropën, përfshi këtu vendet si Bullgaria.

Këtë e mendojnë pak më shumë se gjysma e të anketuarve në sondazhin kombëtar të “Alfa Research”.

54 për qind e të anketuarve janë për integrimin më të madh.

Sipas 44 për qind prej të anketuarve varianti më i mirë për Bullgarinë është integrimi më i vogël, më shumë pushtet për shtetet kombëtare dhe çdo një prej tyre t’i përballojë vetë problemet.

Sondazhi u zhvillua në kuadrin e monitorimit të rregullt tremujor të agjencisë mbi qëndrimet e shoqërisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: