Home / Rajoni / Zhbogar: Do të jeni më të fuqishëm si pjesë e familjes sonë

Zhbogar: Do të jeni më të fuqishëm si pjesë e familjes sonë

Këtë e porositi ambasadori i bashkimit Evropian në Maqedoni, Samuel Zhbogar, mbrëmë në një akademi solemne në Institucionin nacional, qendra për kulturë Kriva Pallankë, me rastin e Ditës së çlirimit të qytetit, ku u shpall qytetar nderi i këtij qyteti.

Zhbogar u falënderua për nderin që të jetë qytetar nderi i Kriva Pallankës dhe theksoi se nga arritja në Shkup para dy vjetëve, motoja e tij është se Maqedonia nuk është vetëm Shkup.

Leave a Reply

%d bloggers like this: