Home / Bota / Kanadaja legalizon shitjen dhe përdorimin e kanabisit

Kanadaja legalizon shitjen dhe përdorimin e kanabisit

Uruguaji ishte vendi i parë që ligjëroi kanabisin, edhe pse Portugalia dhe Holanda nuk e quajnë krim shitjen dhe përdorimin e tij.

Dyqanet në disa provinca u hapën shumë shpejt për shitjet e para ligjore të kanabisit në Kanada.

Leave a Reply

%d bloggers like this: