Home / Keshilla / Fruti i stinës që pastron gjakun

Fruti i stinës që pastron gjakun

shegaShega ka një sërë vetish lidhur me aksionin që luan në zemër dhe në arterie, falë pranisë së flavonoideve.
Është ideale për të garantuar elasticitetin e venave të gjakut si dhe për të parandaluar sëmundjet kardiovaskulare.
Për një aksion pastrues të gjakut dhe për funksionimin e aparatit kardiovaskular, këshillohet që të konsumohet rregullisht lëngu i shegës.
Gjysmë gote lëng shege i pirë çdo mëngjes për dy muaj me radhë, garanton shëndet të mirë për zemrën dhe qarkullim të rregullt të gjakut në çdo ndërrim stine.

Leave a Reply

%d bloggers like this: