Home / Ekonomia / Firmoset kontrata 35 milionë euro dhe fillon puna për Bypass-in e Vlorës

Firmoset kontrata 35 milionë euro dhe fillon puna për Bypass-in e Vlorës

Leave a Reply

%d bloggers like this: