Home / Rajoni / Serbia zhvillon manovra ushtarake

Serbia zhvillon manovra ushtarake

Presidenti serb Aleksandar Vuçiç, i cili ishte i pranishëm gjatë manovrave, tha se vendi i tij kishte përmirësuar ushtrinë për të pasur një “efekt parandalues” mbi sulmet e mundshme kundër tij dhe se askush në rajon nuk mund të krahasohet me ushrinë serbe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: