Tërmeti është ndjerë dhe në rrethe e Pukës dhe Lezhës por sipas qendrës europiane sizmologjike është ndjerë dhe në Maqedoni.

Edhe një natë më parë sipas banorëve të Shkodrës ka pasur lëkundje tërmeti, më tepër janë ndjerë në Malësinë e Madhe. Deri tani nuk raportohet për dëme por lëkundjet e forta kanë shkaktuar panik tek banorët.