Home / Rajoni / Maqedonia / Maqedoni, arrestohet ish-ministri i Transportit

Maqedoni, arrestohet ish-ministri i Transportit

Të dy të arrestuarit janë nën hetim për çështjen “Talir” dhe janë akuzuar në disa raste të tjera që përfshirë “Titanikun”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: