Home / Kronika / Vlorë, Policia nxjerr emrat dhe fotot e personave me rrezikshmëri të lartë

Vlorë, Policia nxjerr emrat dhe fotot e personave me rrezikshmëri të lartë

Policia e Shtetit ka publikuar emrat dhe fotot e personave te kërkuar ne Vlore, persona me rrezikshmëri të lartë dhe të dënuar. “Persona në kërkim me rrezikshmëri të lartë, të dënuar me burgim të përjetshëm, dhe me 25 vjet burg”- njofton policia, teksa bën publik skedat me të dhënat për personat që ndërkohë vazhdojnë të jenë në kërkim nga policia.

“Telefononi Policinë në 112, në rast se keni informacion mbi vendndodhjen e tyre. Policia e Shtetit ju garanton anonimatin. Ndihmo dhe ti në sigurinë publike”- bën apel policia.

   

Leave a Reply

%d bloggers like this: