Home / Rajoni / Maqedonia / Gruevski kishte zbrazur llogaritë bankare qysh në shtator

Gruevski kishte zbrazur llogaritë bankare qysh në shtator

Edhe pse këto informacione janë jozyrtare, Prokuroria Speciale Publike konfirmoi zyrtarisht se nuk ka mundësi që të ngrij llogaritë bankare të Gruevskit për shkak se aktualisht nuk ka para dhe pronë në emër të tij, ndërsa llogaritë e tij bankare janë zero, shkruan “Nezavisen”.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: