Home / Politika / Rama: Rregullat për portalet dhe Paketa Antishpifje, pas Vitit të Ri në parlament

Rama: Rregullat për portalet dhe Paketa Antishpifje, pas Vitit të Ri në parlament

Kryeministri Edi Rama në Vienë ka përmendur dhe njëherë Paketën antishpifje dhe rregullativën e re për portalet.
“Në selinë e OSBE në Vienë me përfaqësuesin për Lirinë e Medias, pas një diskutimi të dobishëm mbi Paketën Antishpifje dhe kuadrin e ri rregullator të portaleve – së shpejti çelim konsultimin publik dhe pastaj në Kuvend pas Vitit të Ri”, shkruan Rama.

Edi Rama

@ediramaal

Leave a Reply

%d bloggers like this: