Home / Rajoni / “Azili për Gruevskin”, Han kërkon sqarime nga Orbani

“Azili për Gruevskin”, Han kërkon sqarime nga Orbani

“Sundimi i së drejtës është parimi kyç i vendeve anëtare dhe vendeve kandidate. Kjo është e rëndësishme për kredibilitetin e Evropës”, shkruan Han.

Leave a Reply

%d bloggers like this: