Home / Kronika / Një grup i vogël studentësh e kalojnë natën para kryeministrisë

Një grup i vogël studentësh e kalojnë natën para kryeministrisë

Një grup i vogël studentësh vijojnë të kalojnë natën përpara Kryeministrisë në shenjë proteste për tetë pikat.

Rikthimi i reshjeve të shiut nuk i ka penguar ata që të qëndrojnë në Bulevard gjatë gjithë natës me çadra dhe mushama mbi supe.

Megjithatë siç shihet edhe nga pamjet, numri i studentëve që ka qëndruar jashtë, ka qenë simbolik.

Leave a Reply

%d bloggers like this: