Home / Ekonomia / Kujdes udhëtimet nga Italia në 11 janar, greva do sjellë anulime fluturimesh

Kujdes udhëtimet nga Italia në 11 janar, greva do sjellë anulime fluturimesh

Autoriteti i Aviacionit Civil, ka njoftuar pasagjerët që do të udhëtojnë ditën e nesërme 11 Janar 2019 nga Italia drejt Shqipërisë dhe anasjelltas, se ditën e premte unionet e kontrollorëve të trafikut ajror në Itali, do të mbajnë një grevë 4 orëshe, nga ora 13.00 deri në 17.00.

Si pasojë e kësaj greve pritet të ketë vonesa dhe anullime fluturimesh në disa aeroporte të Italisë.

Autoriteti i Aviacionit Civil i bën apel peasagjerëve që kanë rezervuar për të udhëtuar ditën e nesërme, që të kontaktojnë me agjensitë ku kanë marrë biletën dhe kompaninë ajrore, për tu njohur me statusin e fluturimit në mënyrë që të evitojnë pritjet e gjata.

Leave a Reply

%d bloggers like this: