Home / Politika / Meta në Mynih: Sfidat e sigurisë tejkalohen nga vullnetit politik

Meta në Mynih: Sfidat e sigurisë tejkalohen nga vullnetit politik

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka marrë pjesë në Konferencën e Sigurisë në Mynih.

Përmes një postimi në Facebook, Meta thotë se sfidat e shumta të sigurisë mund të tejkalohen përmes vullnetit solid politik dhe aleancave të forta e të qëndrueshme.

“Kënaqësi të marr pjesë në Konferencën e Sigurisë në Mynih. Sfidat e shumta të sigurisë mund të tejkalohen përmes vullnetit solid politik dhe aleancave të forta e të qëndrueshme. Partneriteti Trans-Atlantik mbetet jetik për rendin ku mbizotërojnë vlerat e demokracisë, lirisë dhe dinjitetit njerëzor”- shkruan Meta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: