Home / Kronika / Vendimi i Apelit irriton protestuesit e opozitës: Thyejmë burgun

Vendimi i Apelit irriton protestuesit e opozitës: Thyejmë burgun

Vendimi i Gjykatës së Apelit për të lënë në fuqi të njejtën masë si Gjykata e Shkallës së Parë për 19 protestuesit e arrestuar pas protestës së 16 Shkurtit ka irritur familjarët dhe disa prej të akuzuarve me masën “detyrim paraqitje”.

Masat e sigurisë për 19 te arrestuarit:

Florenc Hoxha, arrest me burg

Emanuel Nallbani, arrest shtëpie

Naim Haxhiu, arrest shtëpie

Andon Gjini, arrest shtëpie

Resul Daci, arrest burg

Suzana Dimushi, detyrim paraqitje

David Linati, arrest shtëpie

Hasan Jakupi, detyrim paraqitje

Ilir Hamedini, arrest me burg

Festim Taku, arrest shtëpie

Sajmir Rexhepi, arrest me burg

Mitat Fieraku, detyrim paraqitje

Lefter Jakupi, detyrim paraqitje

Pellumb Shelna, detyrim paraqitje

Veljon Dine, arrest shtëpie

Ndue Tuci arrest shtëpie

Shpresa Lini, detyrim paraqitje

Të arrestuarit akuzohen për veprat penale “Kundërshtimi i punonjësit të policisë së rendit publik”, “Goditje për shkak të detyrës”, “Shkatërrimi i pronës” dhe “Prishja e qetësisë publike”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: