Home / Politika / Basha tërheq turmën nga parlamenti, i orienton drejt selisë së PD-së

Basha tërheq turmën nga parlamenti, i orienton drejt selisë së PD-së

Pas afërsisht dy orësh mjaft të tensionuara para parlamentit, lideri i opozitës, Lulzim Basha ka ndërhyrë dhe ka tërhequr turmën që andej.

Fillimisht kreu i PD-së marshoi në krye të protestuesve, në bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, për t’u kthyes më pas në atë “Zhan D’Ark” dhe për të shkuar në selinë blu.

Vlen të theksohet se protesta e opozitës është pa një skenar të bërë publik, ndërsa dihet vetëm paralajmërimi se tubimi do të zgjasë 48 orë. Por policia ka dhënë leje deri sonte në ora 24.00.

Fillimisht manifestimi nisi me një rrethim simbolik të Kryeministrisë, për të vijuar më pas me protestën e dhunshme para parlamentit, ku policia ndërhyri disa herë me gaz lotsjellës dhe ujë për të shpërndarë turmën.

One comment

  1. Këta sotë në Tiranë janë të gjithë që votuan PD dhe në qoftë se janë 600 mijë veta, prapë janë pakicë. Kur do ta kuptojë Lulzim Basha kët fakt që është themeli i demokracisë, se pakica i nënshtrohet shumicës dhe nëqoftë se dallimi është vetëm (1) nji votë! Lulzim Basha nuk ka të drejtë të kërkojë heqjen e Ramës sepse nuk ia dha ky votën, por votën ia dhamë ne si na quan Basha “SOVRANI”. Shqipëria kurrë nuk ka pasë qeveri më të mirë se tash, kjo është e vetmja qeveri që punon për të mirën e gjithë qytetarëve të vendit. Nëse Basha mendon se është më i mirë se Rama, ja ku janë zgjedhjet e ardhshme më 2021-n le të urdhëronë ka kohë sa të duash që ta bindë popullin që zgjedhja e tij është alternativa më e mirë për qytetarët, por me dhunë kurrë nuk do ta ketë pushtetin, e vetmja që do të ndodhë është të përfundojnë të gjithë udhëheqësit në burg për nxitje dhune dhe tentim grushtshteti!

Leave a Reply

%d bloggers like this: