Home / Qeveritare / Pakti për Universitetin/4 studentë ekselentë filluan punë në kryeministri

Pakti për Universitetin/4 studentë ekselentë filluan punë në kryeministri

Në kuadër të “Paktit për Universitetin” që kryeministri Rama lajmëroi para pak kohësh kanë filluar punësimet e studentëve ekselentë me mesatare nga 9-10 në institucione të ndryshme të administratës publike, nepermjet platformes punetembare.al.

Procesi ka ecur mire dhe jane me qindra te punesuar deri me sot.

Rasti më i fundit është ky që Rama ndan me ndjekësit e tij në rrjetet sociale, punësimi i 4 studenteve ekselentë në kryeministri.

”PUNE TE MBARE😊

Krisi, Renada, Dorentina dhe Sabina, nga ekselenca studentore në administratën e Kryeministrisë👍

#meStudentët🤝”, shkruan Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: