Home / Kronika / Tjetër kandidat i PD pranon mandatin e deputetit, shkon në 102 numri i deputetëve

Tjetër kandidat i PD pranon mandatin e deputetit, shkon në 102 numri i deputetëve

Një tjetër kandidat në listat e Partisë Demokratike ka pranuar mandatin e deputetit.

Arlind Çaçani, kreu i FRPD në Kolonjë ka dorëzuar sot formularin e vetëdeklarimit pranë Komisionit Qendror Zgjedhor.

Bashkë me Çaçanin shkon në 102 numri i deputetëve. Korab Lita mori mandatin ditën e djeshme dhe pritet të betohet në seancën e radhës plenare, ndërsa Halil Jakimi do të marrë mandatin pasi të pranohet dorëheqja e tij si Këshilltar Bashkiak në Bulqizë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: