Home / Kronika / Operacion për zbulimin e municioneve në Elbasan, gjenden 100 predha artilerie

Operacion për zbulimin e municioneve në Elbasan, gjenden 100 predha artilerie

Një sasi  e madhe prej 110 predhash lu-fte janë zbuluar ditën e sotme në Bradashesh të Elbasanit. Sipas Policisë, municionet janë predha artilerie. Operacioni për demilitizimin e predhave u dha nga Prefekti i Elbasanit.

Për fat të mirë zhvendosja e predhave është bërë me sukses ndërkohë që nuk ka ende informacione se kujt periudhe i përkasin këto municione luftarake dhe si kanë mbetur në këtë pjesë të lumit.

“Efektivet EOD, te batalionit xhenier te Komandes Mbeshtetese ne FA, perfundoi ne kohe rekord, ne me pak se 2 ore, operacionin per zbulimin evidentimin e municioneve ne Nj.adminstrative, Bradashesh Elbasan. Behet fjale per 100 predha artilerie, te cilat jane transportuar per ne poligonin ku do behet asgjesimi I tyre.

Ne operacion asistuan efektive te Policise se Shtetit. Kerkesa per nderhyrje u be nga Prefekti I Elbasanit menjehere pasi predhat u konstatuan ne afersi te lumit”, shkruan Ministria e Mbrojtjes

Leave a Reply

%d bloggers like this: