Home / Politika / Takimi me zyrtarin e DASH, Rama: Dakordësi e plotë për temat e diskutuara

Takimi me zyrtarin e DASH, Rama: Dakordësi e plotë për temat e diskutuara

Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar të hënën pasdite në Tiranë një takim me zv/Ndihmës Sekretarin e Shtetit, Mathew Palmer, përfaqësues i lartë i SHBA.

Kryeministri Edi Rama në përfundim të takimit ka reaguar duke bërë të ditur temat e diskutuara gjatë këtij takimi.

“Marrëdhëniet e shkëlqyera bilaterale, integrimi europian i Shqipërisë, dialogu Kosovë-Serbi dhe situata politike në vend, në një bashkëbisedim të frytshëm që na gjeti në dakordësi të plotë me zv/Ndihmës Sekretarin e Shtetit, Mathew Palmer”, thekson Kryeministri Edi Rama në përfundim të takimit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: