Home / Politika / Rama: Shqipëria nuk do të dështojë, dialogu Kosovë-Serbi do të vazhdojë pa kushte

Rama: Shqipëria nuk do të dështojë, dialogu Kosovë-Serbi do të vazhdojë pa kushte

-Kryeministri Edi Rama ka theksuar sot se Shqipëria nuk do të dështojë dhe dialogu Kosovë-Serbi do të vazhdojë pa kushte e as paragjykime nga askush.

Kryeministri është shprehur i mahnitur nga kazanët e nga ligësitë e të dëshpëruarve që duan me patjetër dështimin e Shqipërisë dhe dështimin me çdo kusht të procesit të dialogut Kosovë/Serbi gjithashtu!

“I mahnitur nga kazanët e nga ligësitë e të dëshpëruarve që duan me patjetër dështimin e Shqipërisë dhe dështimin me çdo kusht të procesit të dialogut Kosovë/Serbi gjithashtu! Por Shqipëria s’do të dështojë kurrsesi dhe dialogu do vazhdojë pa kushte e as paragjykime nga askush”, ka thënë Rama.

Serbia dhe Kosova ranë dakord të hënën në mbrëmje gjatë Samiti të Ballkanit në Berlin për të rinisur dialogun që synon normalizimin e marrëdhënieve të tyre njëzet vite pas luftës, përpara një tjetër takimi të planifikuar në Paris në fillim të muajit korrik.

Rinisja e diskutimeve është një fazë vendimtare në përmirësimin e marrëdhënieve dypalëshe, ndërsa dialogu ishte në një pikë të vdekur që prej vjeshtës së kaluar.

One comment

  1. Shiperia nuk do deshtoje, kurse ty do deshtojshe shume keqe. Mbahe mende kete se Trampi nuk harone.
    Ashtu eshte kur te mbushin mendjen Serbet qe te prune ne pushtete te flasish per kryetaret e botes, ata nuk Saliu e Basha.

Leave a Reply

%d bloggers like this: