Home / Politika / Rama: Kush prek zgjedhjet, në listën e zezë të BE dhe SHBA

Rama: Kush prek zgjedhjet, në listën e zezë të BE dhe SHBA

Kryeministri Rama duke paralajmëruar prerë se ligji do të veprojë ashpër kundër kujtdo që do të cenojë procesin zgjedhor, vuri në dukje se dzhet të marrin edhe parasysh sfaktin se mund t’u hiqet e drejta për të hyrë në SHBA dhe BE.

“Kush i afrohet një qendre votimi me mendje të keqe djeg veten, jo zgjedhjet. Duhen informuar se jo kushdo e di që kodi është shumë i ashpër në këtë aspekt dhe jo nuk ia vlen te digjesh, por mund te te fuse ne listen e zeze te te denuarve per krime zgjedhore qe do t’u hiqet e drejta për të hyrë në SHBA dhe BE”, tha ai.

Më tej Rama theksoi se në çdo qendër që do të dokumentojmë me video, audio, fotografi çdo veprim në kundërshtim me ligjin, jo qeveria, e cila do ta bëjë detyrën e saj, ashtu si policia dhe cdo agjenci ligjzbatuese do të bëjmë detyrën e tyre.

Leave a Reply

%d bloggers like this: