Home / Kronika / Anulimi i zgjedhjeve, mbërrin në KQZ dekreti i Presidentit

Anulimi i zgjedhjeve, mbërrin në KQZ dekreti i Presidentit

Në orën 11:25 dekreti i Presidentit për anulimin e zgjedhjeve vendore të 30 qershorit ka mbërritur në KQZ.

Më herët nënkryetari i këtij institucioni, Denar Biba dhe anëtari Bledar Skënderi kanë thirrur një mbledhje të KQZ-së në orën 12:00, për të shqyrtuar vendimin e presidentit Meta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: